Uimitor! Un bancomat din Capitala a fost furat intr-un minut

Patru indivizi cu cagule au furat un bancomat din Bucuresti cu peste 100.000 de lei in el, in doar 60 de secunde.

Patru indivizi au fortat usa si au ajuns cu usurinta la bancomatul situat intr-un hol. Apoi, au infasurat in jurul acestuia un cablu metalic, care era prins de o masina parcata in fata institutuiei bancare si au tras. In cateva secunde bancomantul s-a desprins si a iesit prin usa de sticla. Hotii l-au asezat in portbagaj si au disparut.

Click pe aceeasi tema:  Tupeu fara limita! Angajatii vin de acasa cu casa de marcat, scot din priza casa CNADNR-ului si pleaca acasa cu 8-9.000 de lei pe tura

Anchetatorii spun ca operatiunea a durat mai putin de 5 minute. Desi alarma era functionala, ea s-a oprit atunci cand bancomatul a fost smuls, asa ca in momentul in care au ajuns agentii de paza nu au mai gasit pe nimeni.

„Modul de operare a fost unul profesionist ,avand in vedere rapiditatea actiunii (durata aproximativ 1 minut). Echipajele specializate ale firmei de paza au constatat producerea evenimentului si au luat toate masurile pentru conservarea probelor”, spun reprezentantii firmei de paza, potrivit stirileprotv.ro.

Click pe aceeasi tema:  Imagini infioratoare cu sfarsitul lumii in versiunea Statului Islamic! Cum cred jihadistii ca va arata batalia finala! Video

Anchetatorii spun ca indivizii au purtat cagule si manusi si nu s-au ferit de camerele de supraveghere.

Potrivit politistilor, bancomatul nu era incastrat in pardoseala, asa cum era legal. Tocmai de aceea a si fost usor de smuls. Banca a fost amendata.

spre