Cap Limpede

Stirile zilei

Tupeu fara limite la principala televiziune aservita! Cea mai premiata emisiune de la Antena 3 a fost finantata de Fundatia Soros, iar sefii lanseaza seara de seara teorii conspirationiste cu Soros!

 

Realizatorul emisiunii ”Sinteza Zilei”, Mihai Gadea, a lansat, marti seara, mai multe teorii conspirationiste privind implicarea malefica a lui George Soros in Romania. El a mers pana acolo incat a sugerat ca si Laura Codruta Kovesi ar actiona la ordinele lui George Soros. Nu a venit cu nicio dovada. Culmea penibilului este insa ca insasi cea mai premiata emisiune a postului condus de Gadea, „In premiera”, a fost finantata de Fundatia Soros.

Gadea si invitatii sai, printre care s-a aflat si Codrin Stefanescu (PSD), au lansat numeroase scenarii, unul mai abracadabrant decat celalalt, privind implicarea lui Soros in Europa si in Romania. Ei au reluat teoriile cu „organizatiile sorosiste” platite sa destabilizeze Romania, pe seama carora sunt puse si protestele din iarna acestui an.

Gadea si invitatii sai nu au prezentat nicio dovada in sprijinul afirmatiilor lor. Insa exista dovezi ca insasi cea mai premiata emisiune de la Antena 3, „In premiera”, a fost finantata de catre Fundatia Soros Romania. Potrivit logicii vehiculate de Gadea, Soros a platit Antena 3. Dovada este furnizata de Info Sud Est.

Este vorba de investigatia jurnalistica “Dospeste mafia”, difuzata in doua episoade, in lunile septembrie si octombrie 2011, in cadrul emisiunii “In premiera”, realizata de Carmen Avram.

La acea vreme, reporterii Antena 3 – Romana Puiulet, Andrei Ciurcanu si Mihai Dina – au castigat unul dintre cele 11 premii puse in joc de Fundatia Soros Romania, in parteneriat cu Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie, in competitia numita “Jurnalist de investigatie in slujba interesului public”.

Investigatia difuzata de Antena 3 si finantata de Fundatia Soros Romania facea referire la mafia cerealelor, vanzarile la negru si reteaua de evazionisti care prejudicia statul roman, in fiecare an, cu 4 miliarde de euro.

„In premiera” a luat mai multe premii la New York Festivals World’s Best Television & Film, cu care Gadea si Mircea Badea s-au laudat in numeroase ocazii.
carmen

Si Alessandra Stoicescu, una dintre cele mai cunoscute moderatoare ale Antena 3, a beneficiat, in trecut, de o bursa acordata de una dintre fundatiile lui George Soros, scrie aktual24.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-99712").on("click", function(){ $(".com-click-id-99712").show(); $(".disqus-thread-99712").show(); $(".com-but-99712").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});