Acasă Stirile zilei Tudor Chirila il demasca pe Liviu Dragnea! Adevarul a iesit la iveala!

Tudor Chirila il demasca pe Liviu Dragnea! Adevarul a iesit la iveala!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Tudor Chirila a comentat dur declaratia liderului PSD, care a spus ca miliardarul Dan Adamescu a murit in inchisoare.

„Adamescu (Dumnezeu sa-l ierte) a decedat intr-o clinica privata, nu in penitenciar. Cat de naiv sa fii sa crezi ca lui Dragnea chiar ii pasa de altceva sau altcineva decat de procesul lui care are termen de judecata pe 31 ianuarie?”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Judecatorii au stabilit data de 31 ianuarie drept termen de judecata in cel de-al doilea dosar in care este judecat Liviu Dragnea. Cele doua membre PSD pe care Liviu Dragnea le-a angajat fictiv in cadrul Directiei de Protectie a Copilului din Teleorman au dat declaratii incriminatoare la adresa liderului PSD. Pentru faptele sale, Liviu Dragnea risca 10 ani de inchisoare.

Mai multi angajati si directori din cadrul Directiei pentru Protectia Copilului Teleorman au marturisit in fata procurorilor ca Liviu Dragnea a creat in cadrul institutiei un serviciu special pentru membrii loiali ai PSD. Sefii DGASPC stiau ca nu trebuie sa intrebe niciodata de persoanele angajate aici. Acestea trebuiau doar platite, scrie Adevarul.

 „Inca de la angajare ni s-a spus de catre directorii institutiei, care le-au angajat ca nu prea or sa vina la serviciu la DGASPC Teleorman, in cadrul centrelor in care figurau angajate deoarece acestea vor lucra la sediul organizatiei PSD Teleorman”. Aceasta este marturia data in fata procurorilor de unul dintre angajatii de la Biroul Resurse Umane din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman in dosarul in care liderul PSD Liviu Dragnea a fost trimis in judecata, luna trecuta, alaturi de fosta sa sotie Bombonica, pentru abuz in serviciu si instigare la fals intelectual.

Martorul le-a mai spus anchetatorilor ca sefii din Consiliul Judetean (CJ) si din DGASPC erau membri PSD, iar DGASPC era intr-o relatie de subordonare cu CJ, astfel ca nimeni nu voia sa deranjeze cu intrebari. „Nici un angajat, nici sefii de servicii in care figurau angajate cele doua, nici colegii de serviciu nu aveau curajul sa ceara explicatii privitoare la absenta de la serviciu a numitelor Botorogeanu Adriana sau Stoica Anisia Niculina sau in legatura cu faptul ca acestea doar incasau salariul si lucrau in fapt la sediul PSD”, a aratat functionarul de la Resurse Umane.

Practic, Liviu Dragnea (54 de ani) este acuzat ca, in calitate de presedinte al CJ Teleorman (2000-2012), respectiv de presedinte al PSD Teleorman, i-ar fi determinat pe sefii DGASPC Teleorman, sa le angajeze fictiv si sa le mentina in functii pe doua membre PSD: Adriana Botorogeanu (48 de ani) si Anisa-Niculina Stoica (43 de ani).

Mesajele virale care circula pe Facebook

Sursa: Duminicaneagra

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos