Cap Limpede

Utile

Trucul care te face expert in alegerea pepenilor! Vezi ce trebuie sa faci

Se anunta un weekend canicular, iar unul din remediile cele mai bune pentru organism este hidratarea cu o felie de pepene rosu rece.

Achizitia unui pepene verde este un fel de investitie riscanta. Nu te putine ori exista riscul sa ramai cu pofta-n cui cand vezi ca ceea ce ai cumparat nu este copt suficient. Iata cateva trucuri care te ajuta sa alegi un pepene verde perfect copt:

1. In primul rand verifica forma. Simetria este cheia.
2. Atentie la greutatea sa. Pepenii care nu sunt copti suficient sunt mai grei decat ar trebui.
3. Apasati pe coaja pepenului, in diferite locuri, pe suprafata sa. Pe nicaieri nu trebuie sa fie moale. Un pepene bun si dulce este cel care e tare ca o piatra.
4. Cauta un loc galben pe suprafata pepenelui. Aceasta pata se formeaza in timpul perioadei de crestere, deci acest lucru va indica fapul ca pepenele a ajuns la maturitate.
5. Loveste usor pepenele. Daca se aude un sunet de „gol in interior”, acesta este numai bun de mancat, scrie bzi.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-86907").on("click", function(){ $(".com-click-id-86907").show(); $(".disqus-thread-86907").show(); $(".com-but-86907").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});