Medicamentul din gradina uitat de romani! – Cap Limpede

Medicamentul din gradina uitat de romani!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Papadia este una din cele mai comune si raspandite plante din gradinile romanilor. Putini stiu ca este plina de vitamine, minerale si alte substante chimice naturale. Este una dintre primele plante care apar primavara, oriunde este verdeata si o putem gasi pana la sfarsitul toamnei.

Papadia este o planta foarte bine cunoscuta in medicina populara, cu proprietati benefice, ajutand la imbunatatirea mai multor procese din organism.

Ea poate fi utilizata cu succes pentru pierderea in greutate, deoarece aceasta varianta de slabire favorizeaza si detoxifierea organismului. Produsele pe baza de papadie reprezinta o varianta eficienta de detoxifiere in medicina traditionala pentru multe popoare.

Ceaiul sau infuzia pentru pierdere in greutate se bea cu circa 20-30 de minute inainte de masa. Produsele pe baza de papadie favorizeaza eliminarea toxinelor si lichidelor in exces. Frunzele proaspete de papadie actioneaza ca un diuretic excelent. Salata din frunze de papadie este un bun adjuvant in afectiuni precum diabet zaharat, ateroscleroza si anemie.

Loading...

Sursa: RADOR

Medicamentul din gradina uitat de romani! was last modified: iunie 15th, 2016 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close