Cancerul este boala momentului, iar numarulor deceselor cauzate de aceasta boala necrutatoare este in crestere. Una dintre plantele considerate miraculoase este aloe vera. Fitoterapeutii nu mai contenesc sa-i laude efectele binefacatoare, ce se manifesta in special in tulburari grave, in care alte solutii naturale actioneaza mai greu.

Reteta miraculoasa

Pentru tratamentul contra cancerului uterin este nevoie de urmatoarele ingrediente: 1.500 g aloe vera in varsta de trei-cinci ani, data prin masina (plantele nu trebuie udate cu cinci zile inainte de tocare), 2.500 g miere pura, 3.500 g vin rosu dulce cu o tarie de circa 20 de grade.

Toate acestea se pun intr-un vas din sticla de culoare inchisa, se amesteca si se lasa intr-un loc intunecat si rece timp de cinci zile. Vasul trebuie sa fie bine inchis. Din lichidul rezultat din amestec se ia astfel: in primele cinci zile de tratament, cate o lingurita de trei ori pe zi, cu doua ore inainte de mese.

In zilele urmatoare, doza este marita cu o lingurita, de trei ori pe zi, cu o ora inaintea meselor principale. Minimul curei e de doua saptamani, dar este preferabil sa fie urmata o luna si jumatate, arata doctorulzilei.

Aceeasi mixtura cu acelasi dozaj este recomandata pentru tratament in TBC pulmonar, ulcer stomacal si pentru alte organe afectate prin procese inflamatorii dureroase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.