Acasă Life Dezvoltare Personala Transforma durerea intr-o actiune pozitiva! Urmeaza acesti trei pasi simpli!

Transforma durerea intr-o actiune pozitiva! Urmeaza acesti trei pasi simpli!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 “Din suferinta au aparut cele mai puternice suflete; cele mai masive personaje sunt pline de cicatrici.” – Khalil Gibran.

Toata lumea a experimentat durerea la un moment dat in viata. Poate ca exista si in acest moment durere in viata ta. Oricare ar fi situatia actuala, abordarea durerii emotionale este cea mai importanta abilitate pe care o poti avea in viata, potrivit The spirit science.

In viata nu exista nimic care sa impiedice fericirea mai mult decat durerea si nu exista nimic care sa te faca o persoana mai buna asa cum poate face durerea. Cum sa reactionati la durere nu este ceva ce se invata in scoala sau de la profesionistii din domeniul sanatatii. De obicei, auzim doar “treci peste asta”.  Durerea, insa, nu este ceva ce trebuie respins si nici tratata ca pe un dusman. Iata trei moduri de a face fata durerii emotionale.

SIMTE-O PE DEPLIN

Simte orice simti in momentul acela si fii ok cu asta. Nu judeca ca fiind bun sau rau, puternica sau slab. Daca simti acel lucru inseamna ca exista sigur un motiv.

Creierul nostru este programat pentru a evita durerea si a creste sansele de supravietuire in momentul imediat urmator ceea ce inseamna ca rezistenta este un raspuns natural atunci cand simtiti durere sau discomfort emotional intern.

Insa pentru a vedea daca rezisti trebuie sa te confrunti cu durerea. Treci prin ea si vei fi o alta persoana. Vei iesi mult mai simpatico, plin de compasiune si umil. Acest lucru se poate intampla chiar daca durerea este doar in capul tau si nu este una fizica. In orice caz, durerea este un sistem de orientare care va spune ca ceva nu este corect.