Acasă Multimedia Fotogalerie Traieste viata la maxim in fiecare zi! Cele 20 de regrete pe...

Traieste viata la maxim in fiecare zi! Cele 20 de regrete pe care oamenii le au pe patul de moarte

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

1no1515. Mi-ar fi placut SA NU MA ingrijorez atat de mult.

Daca ai scris vreodata un jurnal sigur -a intamplat ca dupa o vreme sa te uiti inapoi si sa te intrebi de ce te-ai chinuit pe tine insuti in legatura cu anumite aspecte ale vietii pe care nu le puteai dobandi sau pe care nu le puteai controla.

 

 

 

1no1414. Mi-ar fi pacut sa am mai mult timp liber.

Multi oameni spun ca timpul trece mai repede pe masura ce imbatranim. Cele trei luni de vacanta de vara pe care le aveam pareau ca dureaza o vesnicie. Daca timpul trece mai repede, este cu atat mai important sa apreciem si sa facem totul pentru a respecta acest moment.

 

 

1no1313. Mi-ar fi placut sa-mi asum mai multe riscuri.

Cu totii avem propria noastra idee in ceea ce priveste cuvantul “risc”, dar pentru o interpretare mai larga, ne referim la obiceiul majoritatii de a trai in zona de comfort personal. Cand se apropie sfarsitul, anumite persoane simt ca au priedut aventura pe care viata Le-o ofera.

 

 

 

1no1212. Mi-ar fi placut sa am mai multa grija de mine insumi.

Problemele de sanatate premature sau imbatranirea prematura tot timpul te fac sa-ti pui niste intrebari. Daca as fi urmat programul de exercitii fizice si as fi mancat sanatos oare as fi avut aceleasi probleme de sanatate pe care le am astazi?

 

 

1no1111. Mi-ar fi placut sa-mi ascult mai instinctul in loc sa ascult ceea ce spun ceilalti.

Luarea propriilor decizii iti ofera un sentiment de incredere si de implinire. Actionand impotriva instinctelor proprii cauzeaza resentimente si amaraciune.

CITESTE CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE>>>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos