Traieste viata la maxim in fiecare zi! Cele 20 de regrete pe care oamenii le au pe patul de moarte – Cap Limpede

Traieste viata la maxim in fiecare zi! Cele 20 de regrete pe care oamenii le au pe patul de moarte

Inchide ochii si imagineaza-ti ca esti la propriile funeralii. Stiu ca este un pic neobisnuit, dar exista un motiv pentru acest exercitiu de imaginatie. Acum imagineaza-ti ce ti-ar placea sa spuna oamenii despre tine. Ce fel de viata ti-ar fi placut sa traiesti? Oamenii mor avand o sumedenie de regrete, nu fii unul dintre acesti oameni. Iata 20 de lucruri pe care oamenii le regreta cel mai mult inainte de moarte, potrivit celor de la lifehack.org:

1no2020. Mi-as fi dorit sa fiu mai fericit.

Click pe aceeasi tema:  Lectie de viata de la parintele Paisie! Sa nu crezi tot ce auzi, sa nu faci tot ce poti, sa nu spui tot ce stii, sa nu dai tot ce ai!

Din pacate oamenii realizeaza ca fericirea este o stare a mintii pe care o pot controla decat atunci cand este prea tarziu.

 

 

 

1no1919. Mi-as fi dorit sa fac mai multe pentru ceilalti oameni din jurul meu.

Simpla actiune de a le face viata celorlalti mai frumoasa face ca viata sa capete un sens mai profund fata de celelalte de care ne lovim in viata obisnuita de zi cu zi.

 

 

 

1no1818. Mi-as fi dorit sa nu ma fi luat chiar atat de mult in serios.

Click pe aceeasi tema:  Ai un semn din nastere? Vezi ce spune despre tine si cum iti influenteaza destinul !

Viata este mult mai amuzanta iar tu esti si mai fericit atunci cand poti sa razi de tine insuti.

 

 

 

 

1no1717. Mi-ar fi placut sa petrec mai mult timp cu familia mea.

Foarte multe persoane investesc atat de mult timp in aspectul carierei incat sunt dispusi sa se mute in alte parti ale lumii doar pentru a-si da seama o vreme mai tarziu ca prioritatile lor sunt inversate.

 

 

 

 

1no1616. Mi-ar fi placut sa-l apreciez mai mult pe…

Click pe aceeasi tema:  Cele mai vechi metode de manipulare prin care poti influenta oamenii! Cum ii faci pe oameni sa te placa!

Asumarea atentiei si sprijinului oamenilor din jurul nostru ca si cand ar fi niste aspecte ale vietii care ni se cuvin au consecinte dezastruoase.

CITESTE MAI MULT IN PAGINA URMATOARE>>>>>

spre