UPDATE: Presedintele Traian Basescu se retrage si de la discursul liderului deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu.

Basescu le-a explicat ulterior jurnalistilor ca s-a sustras din plenul Camerelor reunite, pentru ca voia sa fumeze si sa dea un telefon. L-au urmat si majoritatea pedelistilor care au parasit plenul, dupa gestul similar facut de Traian Basescu.

Acesta si-a inceput discursul, adresandu-se presedintelui:

„Domnule Presedinte, cred ca este macar un lucru care ne uneste: dorul de Emil Boc.”

Presedintele Camerei Senatului a declarat ca Traian Basescu „se ascunde azi, a facut-o si in fata noastra”, adaugand ca: „In anumite imprejurari si in anumite functii vorba insemana fapta”, sustinand ca „in ciuda tensiunii e una din cele mai frumoase zile ale vietii politice romanesti”.

„Il trimitem pe Basescu la judecata poporului. Presedintele s-a autosuspendat demult din functia de presedinte. Acesta s-a transformat in singura putere din stat. (…) Un regim politic prezidential poate fi inca un regim un regim democratic. Traian Basescu si sustinatorii politici au incercat mereu sa transforme Romania intr-un regim unipersonal si discretionar”

a mai spus liderul PNL.

In opinia co-presedintelui USL, foarte multi stiu ca astazi s-a ajuns la solicitarea de suspendare a presedintelui Romaniei dupa ce ani de zile presedintele Romaniei a suspendat Constitutia Romaniei.

„Veti fi sau nu suspendat, veti fi sau nu demis, ne cam despartim. Daca nu veti fi demis la referendum eu ma retrag din viata politica”

a declarat presedintele Senatului, in cadrul sedintei plenului reunit, adresandu-i-se indirect sefului statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.