Cap Limpede

Sanatate

Tragedia din Colectiv: Starea de ultima ora a ranitilor: 10 sunt in stare critica si grava

Un numar de 39 de persoane ranite in clubul Colectiv sunt internate marti in spitalele bucurestene, dintre acestea 10 se afla in stare critica si grava, potrivit datelor centralizate de Ministerul Sanatatii.

Astfel, la Spitalul de Arsi sunt internati 11 pacienti, Spitalul Bagdasar Arseni — 9 pacienti, Spitalul Grigore Alexandrescu—5 pacienti, Spitalul Elias — 3 pacienti, Spitalul Militar Central — 4 pacienti, Spitalul de Urgenta din Bucuresti — 3 pacienti, Spitalul Universitar—2, Spitalul Dimitrie Gerota — 1, Spitalul CC Iliescu — un pacient.

„Pana in prezent au fost externate 42 de persoane care au primit ingrijiri medicale in unitatile sanitare din tara. Un numar de 39 de persoane au fost transferate in unitati sanitare din strainatate”, precizeaza MS.

Potrivit centralizatorului, in Austria au fost transferate 4 persoane, dintre care una a decedat iar 3 persoane sunt in stare stabila, in Belgia — 8 persoane au fost transferate care se afla in stare stabila, dintre care 5 persoane cu progrese punctuale, in Olanda—8 persoane transferate, dintre care doua au decedat, iar celelalte 6 sunt in stare stabila, Franta — un transfer care s-a soldat cu decesul pacientului.

Totodata, in Germania au fost transferate 5 persoane. Astfel, 3 persoane din care 2 au plecat pe cont propriu (printre care un cetatean german) si o persoana transferata. Au fost inregistrate doua decese.

In Marea Britanie au fost transferate 9 persoane, din care 3 decese si alte 6 persoane stare stabila, Norvegia — o persoana stare stabila, Israel — 3 persoane, din care un deces, iar doua persoane in stare stabila.

Bilantul tragediei din Colectiv ajunsese duminica la 60 de victime.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-83724").on("click", function(){ $(".com-click-id-83724").show(); $(".disqus-thread-83724").show(); $(".com-but-83724").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});