Acasă Timp liber Spiritualitate Minune Cereasca! Un sarut al Papei Francisc a vindecat de la moarte...

Minune Cereasca! Un sarut al Papei Francisc a vindecat de la moarte o fetita de un an! Este mesagerul Domnului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Tumoarea de pe creierul Giannei, o fetita de un an, a disparut practic, dupa cum dovedesc scanarile, minunea putandu-se datora sarutului papei Francisc, sustin parintii copilului. Gianna avea doar cateva saptamani cand i s-a depistat o tumoare cerebrala, inoperabila, cu prilejul unor analize realizate la un centru spitalicesc la Philadelphia, relateaza luni 20minutes.ch.

Parintii Giannei cred ca in cazul fetitei lor s-a infaptuit un miracol: in luna septembrie, cand papa a vizitat orasul, Joey si Kristen Masciantonio au asistat la parada organizata cu acel prilej, sperand ca il vor intalni pe suveranul pontif. Insa papa Francisc a sarutat spontan crestetul fetitei. Dupa doua luni, scanarea cerebrala a Giannei a dat un rezultat incredibil: tumora fetitei aproape ca a disparut. „Cred ca totul vine de la Dumnezeu. Cred ca papa este un mesager al Domnului”, a declarat Joey Masciantonio la CBS Philadelphia. „Se simte mai bine si este tot mai puternica. Trimite sarutari. Incepe sa arate lucrurile cu degetul”, a spus Kristen, mama fetitei.

Parintii Giannei sunt siguri ca viitorul copilului lor este promitator. De-abia asteapta sa ii povesteasca si sa ii arate ce putere poate avea un sarut. „Anul trecut ne gandeam sa traim cu amintirea ei. Acum vom putea trai cu ea”, a incheiat Joey, conform Agerpres.

Barbatul care l-a condus pe papa Francisc in preajma familiei Masciantonio a fost o garda de corp, Domenico Giani, acesta avand un nume similar fratelui mai mare al Giannei, pe care-l cheama Dominic. Parintii celor doi copii, foarte credinciosi, vad in acest lucru un alt semn al interventiei divine, incheie 20minutes.ch.