TOP 10 SECRETE PERICULOASE ale Vaticanului! FOTO

Vaticanul are aproximativ 1.000 de locuitori, care locuiesc in statul de 0,44 kmp, dar aici se ascund tot felul de secrete periculoase pe care uneori e mai bine sa nu le stii. Acest mic stat dispune totusi de 160 de reprezentante diplomatice, care se afla in serviciu peste tot in lume. Printre locuitorii statului Vatican se afla si asa-numita „familie papala”, toti clericii si laicii care il insotesc pe Papa la ocaziile oficiale. Este Vaticanul confuz si misterios? Iata mai jos cateva secrete ale Vaticanului, potrivit mentalfloss.com:
Click pe aceeasi tema:  Traian Basescu s-a intalnit cu Papa Francisc, la Vatican! VIDEO

 

10. ATM-urile sunt in limba latina

1atm-urile

Roma si implicit Vaticanul folosesc moneda Euro ca valuta (EUR, €). Vaticanul apartine grupului format din 23 de state care folosesc Euro ca moneda. Euroul Vatican este cel mai rar din circulatia intre tarile europene, deci nu-l cheltuiti! Valoreaza mult mai mult decat valoarea lui nominala. Vaticanul este singura tara din lumea unde instructiile ATM sunt in limba latina.

Click pe aceeasi tema:  IMAGINI INCREDIBILE din secolul al XIX-lea care arata cum se „photoshopau” fotografiile pe vremea aceea!
spre