Acasă Multimedia Fotogalerie Top 5 cele mai sinistre locuri de vizitat din lume

Top 5 cele mai sinistre locuri de vizitat din lume

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Exista cateva locuri pe pamant care te-ar face sa te sperii mai rau decat un film de groaza. Unele sunt creatii ale naturii, insa la altele mana omului a contribuit generos. Dintre toate am ales sa va prezentam 5 dintre cele mai inspaimantatoare.

Mlastina Manchac din Louisiana

Despre aceasta mlastina din New Orleans, aflata pe malul lacului Ponchartrain, se spune ca ar fi bantuita. Legenda relateaza ca acolo sunt lucruri mult mai dubioase decat aligatorii care se ascund printre copaci. Manchac ar fi casa creaturii Rougarou, versiunea cajun a varcolacului.

Si asta nu ar fi tot. Mlastina ar mai fi bantuita si de fantoma lui Julia White, o preoteasa voodoo. Se spune ca White statea pe veranda casei si prezicea distructia oraselor din apropiere, cantand: “Intr-o zi o sa mor si o sa va iau pe toti cu mine”. Acest lucru s-a adeverit pentru ca in ziua inmormantarii sale, in 1915, un uragan a lovit zona si a distrus trei orase din apropiere.

Mlastina este acum un sanctuar pentru pasari si o atractie turistica majora, din cauza cadavrelor care plutesc pe apa, din cand in cand. Exista si tururi de noapte, in care se pot vizita morminte comune si crocodilii cu ochi rosii.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos