Acasă Life Cele 4 rusoiace care dicteaza moda la Paris

Cele 4 rusoiace care dicteaza moda la Paris

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sunt tinere, frumoase si extrem de bogate. Si, mai mult decat atat, au stiluri vestimentare foarte bine definite, care impun noi trenduri pe scena internationala a modei.

„The Russian fashion pack / Haita ruseasca a modei”, cum a fost denumita gasca de rusoiace care au devenit o adevarata autoritate in lumea modei, le include pe Ulyana Sergeenko, sotia unui miliardar rus, fost model si actualmente designer, pe Miroslava Duma, style icon, fiica unui senator rus, fost editor Haper’s Bazaar Rusia si in prezent editor colaborator pentru OK, Tatler si Glamour Rusia, pe Vika Gazinskaya, designer vestimentar, renumita pentru tunsorile ei geometrice si pe Elena Perminova, fotomodel si iubita miliardarului Alexander Levbedev, fost spion K.G.B., acum magnat in domeniul bancar si detinator al ziarelor londoneze The Independent si The Evening Standard.

Ulyana (32 de ani) este recunoscuta oriunde ar merge datorita catorva elemente-cheie, printre care rochiile ultra-feminine, care amintesc de stilul nobiliar rusesc, coafurile impletite traditionale si pasiunea pentru imprimeurile florale.

 

Miroslava (28 de ani) este, cu siguranta, una dintre aparitiile preferate ale fotografilor de moda din intreaga lume. Mignona bruneta, supranumita IT girl a Rusiei, are un stil vestimentar foarte versatil si ludic si nu ii este frica sa treaca de la tinute chic si luxoase la tinute casual sau chiar sport.

 

Vika (30 de ani), style icon devenita designer, incanta lumea modei din Rusia (si nu numai) prin creatiile ei geometrice, colorate, cu proportii exagerate uneori.

 

 

 

 

 

Elena (25 de ani), model si mama unui baietel de 3 ani (copilul iubitului ei miliardar), are un look glam chic. Printre elementele ei semnatura se numara hainele de blana, materialele transparente si pielea.