Top 15 filme cu Alain DELON pe care ar trebui sa le vezi! – Cap Limpede

Top 15 filme cu Alain DELON pe care ar trebui sa le vezi!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Viata lui Delon nu a inceput insa deloc in cercurile suspuse ale Parisului. Dupa ce a participat deja la varsta de 17 ani activ in razboiul din Indochina se intoarce in 1956 in Franta. Lucreaza intr-o piata pariziana de zarzavaturi si ia lectii de actorie, dar surprins in flagrant delict si arestat in urma activitatilor criminale, a fost condamnat prin privare de libertate. Nu a avut activitati criminale.

A facut arest pe perioada armatei de 5 ori, o data din cauza ca a furat un jeep pentru a se distra in oras si a ajuns cu el in apa. A fost inchis in puscarie, pentru ca atunci cand s-a intors din Indochina a ascuns un pistol in bagaje. La intoarcere lucreza ca hamal in celebrele hale din Paris. In aceasta perioada i-a fost insa descoperit deosebitul talent actoricesc. In privinta descoperii lui sint doua momente: cand a cunoscut-o pe nevasta regizorului YVES d’ALLEGRET, SIMONNE, femeia prezentindu-l sotului sau si DELON primind primul rol,si cunoasterea si cultivarea unei relatii de prietenie cu JEAN CLAUDE BRIALY, un actor debutant, care il invita la Cannes pentru a se face remarcat. Delon va pleca cu acesta la Cannes intr-un costum inchiriat. Acest episod este retinut ulterior intr-un film cu caracter biografic „Am fost candva hot”. Acest film nu are nici o legatura cu viata marelui actor.

Va prezentam mai jos 15 filme cu Alian Delon:

15. The Return of Casanova

15Batran si sarac, marele cuceritor strabate sudul Frantei, in compania credinciosului sau valet Camille, asteptand sa primeasca permisul de intrare in Venetia sa natala. Intre timp, el dovedeste ca a ramas inca foarte sensibil la farmecul feminin.

Loading...

Top 15 filme cu Alain DELON pe care ar trebui sa le vezi! was last modified: aprilie 15th, 2015 by Cristian Milut

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close