Cap Limpede

Culinar

TOP 10 trucuri pentru a ECONOMISI bani si a GATI feluri de mancare delicioase!

1no3

8. Folositi paste sau orez. Daca v-au ramas cateva legume sau bucati de carne, le puteti transforma intr-o supa sau salata, dar aceste preparate nu sunt foarte consistente. Pastele si orezul sunt ieftine si satioase, servite cu ceapa si usturoi, ierburi, branza, bucati de carne, sos de rosii etc.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

1 comentariu

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-28088").on("click", function(){ $(".com-click-id-28088").show(); $(".disqus-thread-28088").show(); $(".com-but-28088").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});