Cap Limpede

Culinar

TOP 10 trucuri pentru a ECONOMISI bani si a GATI feluri de mancare delicioase!

1no2

9. Gatiti alimentele la temperaturi joase, lent. Bucatile mai tari de carne de porc sau vita sunt mai ieftine cu aproape 50 – 70% fata de cele pentru fripturi sau cotlete, insa nimeni nu doreste sa manance talpa de cauciuc la cina. Cea mai eficienta metoda de a gati astfel de carne este la temperatura joasa, in cuptor, intr-un sos, timp de cateva ore.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

1 comentariu

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-28088").on("click", function(){ $(".com-click-id-28088").show(); $(".disqus-thread-28088").show(); $(".com-but-28088").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});