Cap Limpede

Culinar

TOP 10 trucuri pentru a ECONOMISI bani si a GATI feluri de mancare delicioase!

Pentru a economisi bani si a gati in acelasi timp feluri de mancare delicioase este necesar sa cunoasteti cateva tehnici de preparare a alimentelor, de folosire a portiilor neconsumate si de stocare a ingredientelor.

Iata ce sfaturi dau specialistii:

1no1

10. Gatiti si serviti portii potrivite. Nutritionistii spun ca o bucata sanatoasa de friptura nu trebuie sa depaseasca 85 de grame. La cina, bucata de carne trebuie sa ocupe maximum un sfert din farfurie, legumele, jumatate, iar cerealele integrale, un sfert. Reducerea cantitatii de carne consumata este benefica pentru sanatate, dar si pentru portofel.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

1 comentariu

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-28088").on("click", function(){ $(".com-click-id-28088").show(); $(".disqus-thread-28088").show(); $(".com-but-28088").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});