TVR a intocmit un top despre cei mai mari romani, pe baza votului exprimat de telespectatorii romani care au dorit sa-si exprime preferintele prin internet, sms sau telefon. Va prezentam mai jos zece dintre cei mai mari romani:

1nadia comaneci10. Nadia Comaneci

Nadia Elena Comaneci (n. 12 noiembrie 1961, Onesti, judetul Bacau) este o gimnasta romana, prima gimnasta din lume care a primit nota zece intr-un concurs olimpic de gimnastica. Este castigatoare a cinci medalii olimpice de aur. Este considerata a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX si una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile, „Zeita de la Montreal”, prima gimnasta a epocii moderne care a luat 10 absolut. Este primul sportiv roman inclus in memorialul International Gymnastics Hall of Fame.

 

 

 

3 COMENTARII

  1. pai sunt putini expusi aici si mi se pare ca daca nu avem opinii exclusiviste de natura politica sau culturala influentate de anumite mode trecatoare si stari sociale influentate de aceste mode personalitati si oameni care au scos romania din anonimat sunt destuii (:)

  2. topul acesta nu il vad stralucit eu cred ca nu se poate cataloga importanta acestor oameni se poat critica din punct de vedere subiectiv si acesta nu este decat o stirbire a valorii lor , apare un fel de competitie caraghioasa care nu isi are loc cand vorbim de valorii si mai ales de eroi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.