Testul urmator se bazeaza pe ziua ta de nastere si iti va dezvalui o multime de lucruri despre personalitatea ta. Totodata, vei afla lucruri interesante despre dragoste, bani si noroc

Tu in ce zi te-ai nascut?

LUNI: Floarea-Soarelui

Persoana nascuta sub semnul Florii-Soarelui este dinamica si perseverenta. Pune cariera pe primul plan si face tot posibilul pentru a-si urmari telurile inalte pe care si le-a stabilit. Este o persoana expansiva, chiar exuberanta, care ii influenteaza pe cei din jur intr-un mod pozitiv si stie sa se face placuta.

Ii atrage pe cei din jur ca un magnet, prin sarmul si buna dispozitie pe care le emana. Exista cazuri in care devine prea autoritara cu cei din jur, incercAnd sa isi impuna punctul de vedere in forta. Impulsivitatea si graba sunt doua probleme de caracter cu care se pot confrunta nativii din Floarea-Soarelui, dar aceste lucruri pot fi trecute cu vederea datorita sarmului si carismei specifice nativilor. Nativii Florii-Soarelui nu sunt printre cei mai indulgenti nativi.

MARTI: Bujorul

Bujorul este o persoana care adora sa lupte si sa persevereze in ceea ce fac, in ciuda tuturor problemelor care pot aparea. Bujorul este o persoana care adora sa lupte si sa persevereze in ceea ce fac, in ciuda tuturor problemelor care pot aparea.

De multe ori, aceasta perseverenta definitorie se poate transforma in incapatAnare, trasatura care i-ar putea intr-o anumita masura indeparta de cei din jur. Comunicarea cu cei din jur este posibil sa fie ingreunata de aceasta incapatAnare, iar nativii vor trebui sa invete flexibilitatea in relatiile pe care le intreprind cu ceilalti, noteaza observator.tv.

MIERCURI: Papucul-Doamnei

Persoana nascuta sub semnul Papucului-Doamnei este flexibila si dornica de aventura. Papucului-Doamnei ii place sa isi asume riscuri si sa faca tot posibilul pentru a face lucruri iesite din comun.Papucul-Doamnei se plictiseste repede si are nevoie de schimbari permanente. Atunci cAnd se simte prea in siguranta, este posibil sa aiba impresia ca sta pe loc.

Va face tot posibilul sa schimbe decorurile, situatiile si personajele cAt mai des. Nu ii plac regulile rigide, regulamentele, planurile si programele. Isi iubeste libertatea si va face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a si-o pastra intacta. Este o persoana creativa, care adora liberatea de miscare.

JOI: Albastreaua

Persoanele nascute sub semnul Albastrelei sunt fidele si loiale atAt ideilor, cAt si persoanelor din viata lor. Se vor devota cu totul proiectelor lor si relatiilor care conteaza in profesia si viata lor sociala. Nativii Albastrea au o nevoie primara de stabilitate si siguranta. In permanenta, aceasta nevoie va fi cea care ii va impiedica sa se aventureze in actiuni riscante sau afaceri periculoase.

VINERI: Irisul

Nativul Iris este caracterizat prin flexibilitate si adaptabilitate la orice fel de mediu si grup de interese.Nativul Iris este caracterizat prin flexibilitate si adaptabilitate la orice fel de mediu si grup de interese. Este o persoana sociabila, plina de carisma si inventivitate. Va da dovada de creativitate si inteligenta in absolut orice fel de circumstante si va face tot posibilul sa gaseasca cele mai bune solutii pentru orice tip de probleme.

Irisul este o persoana activa si de actiune si de multe ori poate demonstra un temperament vulcanic. Nu este genul de persoana care sa analizeze mult situatia inainte de a lua o decizie, ci mai degraba opusul.

SAMBATA: Macul

Persoanele nascute sub semnul Macului sunt intuitive si sensibile. Vor putea anticipa situatii si au o mare putere de analiza si sinteza. Atunci cAnd evenimentele se arata defavorabile, vor face tot posibilul pentru a gasi o solutie cu doi pasi inainte.

Macul este un bun psiholog si un bun cunoscator al firii omenesti. Va fi genul de persoana care va putea sa ii influenteze si convinga pe cei din jur de lucrurile in care crede, fara a manipula. Nativul Mac este sensibil si uneori poate ajunge chiar emotiv. Este visator, idealist si se afunda de multe ori in stari de reverie.

DUMINICA: Trandafirul

Trandafirul este, in primul si in primul rAnd, caracterizat prin nevoia de stralucire si de a fi in centrul atentiei. Atunci cAnd orgoliul sau este satisfacul si nativul Trandafir va fi fericit. Pe de alta parte, atunci cAnd cei din jur nu inteleg ca modestia este o virtute, el va fi la fel de nesatisfacut.

Pentru el nu este suficient sa fie el in centrul atentiei, trebuie si ca cei din jur sa inteleaga ca el este superior si cu un pas inainte.Trandafirul este o persoana temperamentala si impulsiva, care va face tot ceea ce ii sta in putere pentru a-si impune punctul de vedere, chiar si atunci cAnd nu exista un rezultat final pentru actiunile sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.