Urmatorul test este foarte simpu si oricine poate efectua acest test in confortul casei. Este esential sa faci acest test pentru ca numarul persoanelor care au sanse mari de a dezvolta diabet este enorm si majoritatea nu sunt constienti de acest fapt.

Diabetul este prezent in mai mult de 10% dintre americani. Aceasta inseamna ca acum patru ani, aproape 30 de milioane de americani sufereau de diabet, dar adevarul este ca aproape 30% dintre acestia nu au fost diagnosticati si nu stiau ca au de-a face cu aceasta problema.

Peste 250 de miliarde de dolari sunt investiti in diagnosticarea diabetului in fiecare an.

Chiar daca aceste cifre ar putea fi uimitoare pentru tine, numarul persoanelor care au simptome de prediabet este si mai ingrijorator – in Romania, mai mult de 1.7 milioane de oameni sufera de diabet.

Majoritatea persoanelor utilizeaza un test de sange pentru a vedea daca au sau nu prediabet. Ce este interesant este ca exista un alt mod de a stabili daca aveti de-a face cu prediabet sau nu, dar inainte de a impartasi detaliile, este important sa invatam mai multe despre aceasta conditie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.