Acasă Life Dezvoltare Personala Test psihologic: Exista ceva in viata la care nu poti renunta? Afla...

Test psihologic: Exista ceva in viata la care nu poti renunta? Afla acum prin testul japonez al vietii!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Testul japonez al vietii este un test ultrarapid al desertului care iti va arata acel „ceva” la care nu vei putea renunta niciodata in viata.

Imagineaza-ti ca ai mers zile intregi prin desert. Esti extrem de obosit, caldura este insuportabila, iar resursele tale de apa aproape s-au epuizat. In calatoria ta in desert ai alaturi de tine cinci animale: o VACA, un CAL, un LEU, o MAIMUTA si o OAIE.

Din pacate, ti-a ramas doar o cantitate limitata de apa, insuficienta pentru ca tu si toate animalele care te insotesc sa supravietuiti si sa iesiti cu bine din desert. Daca ramai fara apa, veti muri cu totii in desert.

Daca vrei sa mai scapi vreodata din desert, esti nevoit sa iei o decizie radicala: va trebui sa lasi un animal in desert pentru ca restul sa supravietuiasca si sa mearga mai departe.

Pe care dintre cele 5 animale il lasi in urma?

(Poti sa folosesti orice logica doresti, orice motive iti trec prin cap pentru a-l pastra/ a-l parasi, insa nu pierde din vedere cand si la care dintre animale ai renuntat)

Ti-au mai ramas 4 animale. Soarele desertului arde, iar proviziile de apa sunt si mai putine decat ai estimat tu initial. Iti dai seama ca, pentru a iesi din desert, trebuie sa lasi un alt animal in urma.

 

Pe care il lasi in urma?

Ti-au mai ramas trei animale. Ai ajuns la oaza, insa observi ca oaza a secat. Nici urma de apa si nicio speranta de a mai gasi vreo noua sursa de apa. Nu ai alta varianta decat sa lasi inca un animal in desert.

Pe care il lasi in urma?

Mai ai cu tine doua animale. Dupa un drum istovitor si toropitor, poti intrezari marginea desertului la orizont. Din nefericire, pentru a ajunge la marginea desertului, apa este suficienta doar pentru tine si un singur animal.

Pe care il lasi in urma? Care este cel pe care l-ai luat cu tine pana la iesirea din desert?

Proba desertului este decisiva. Carui animal ii spui „la revedere” pe parcurs si care este cel pe care il pastrezi cu tine pana la iesirea din desert?

SEMNIFICATIILE TESTULUI in pagina 2 –>> 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
Articolul precedentEXPLOZIA preturilor nu se opreste. Cu cat se va SCUMPI gazul pana la sfarsitul anului
Articolul următorVodafone aniverseaza 30 de ani. Cui se adresa la lansare acest serviciu de telefonie