Acasă Stirile zilei Stiinta Teoria dovedita prin fizica cuantica care demonstreaza ca moartea nu exista! Citeste...

Teoria dovedita prin fizica cuantica care demonstreaza ca moartea nu exista! Citeste despre notiunea de „lumi multiple” sau „multivers”, in loc de „univers”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Legatura Cer-Pamant

Vorba lui Einstein:„Oamenii ca mine stiu ca diferenta intre trecut, prezent si viitor nu este decat o iluzie perpetuata de incapatanarea umana”. Orice se intampla cu trupul uman, „bateria” este cea care va experimenta trecerea prin „al doilea separator de fascicule”. Aici intervine Multiversul. Intr-un univers, trupul poate sa moara, dar simultan, in alt univers, el poate continua sa traiasca.

Practic, ceea ce au descoperit cercetatorii acum, in trecut se numea Pomul vietii, a carui filosofie se regaseste in toate culturile antice. Este Thorul, „legatura Cer – Pamant”, care constituie calea prin care „fantana nemuritoare de energie”, „bateria de 20 de wati” purtatoare de infoenergie sare dintr-un univers in altul. In stiinta, Thorul poarta denumirea de Podul Einstein-Rosen. De fapt, sunt mai multe poduri, fiecare catre alt univers, care uneste „gaurile negre”. Conform acestei teorii, universul in care ne aflam noi se afla in interiorul unei gauri negre, care exista in interiorul altui univers si tot asa.

Cine este Observatorul care alege sa ne comute la un moment dat, acordand „bateriei” energoinformationale sa experimenteze si alte universuri? Rugaciunea „Tatal nostru” contine esenta acestei teorii:

„Tatal nostru care esti in ceruri (…)/ Faca-se voia Ta, precum in Cer, asa si pe Pamant”!

Sursa: enational.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
Articolul precedentHARTA care te va face sa constientizezi cu adevarat lumea! LEGATURA stransa dintre SUA, Europa si Rusia! VIDEO
Articolul următorGeneral ucrainean: Separatistii pro-rusi care nu vor depune armele vor fi LICHIDATI