Cea mai noua teorie stiintifica demonstrata cu ajutorul fizicii cuantice dovedeste ca moartea nu exista si ca trupul nu este punctul terminus al calatoriei sufletului, ci ne asteapta o calatorie lunga.

„Multiversul” ne asteapta

Prin observatii ce tin de fizica cuantica s-a ajuns la notiunea de „lumi multiple” sau „multivers”, in loc de „univers”. Noua teorie care demonstreaza ca moartea nu exista are la baza conceptul de biocentrism.

Stravechiul „pom al vietii”, care arata ca ce este in Cer, asa si pe Pamant

Adica, exista un numar infinit de universuri si tot ceea ce este posibil sa se intample are loc in unele dintre acestea. Iar ceea ce nu este posibil sa se intample este doar moartea. Toate aceste multiple universuri exista simultan si, indiferent ce se intampla intr-unul dintre acestea, „actiunea” se continua intr-un altul.

Citeste pe Pagina urmatoare despre calea de legatura intre universuri —>>>

2 COMENTARII

  1. In stilul asta nu exista nimic:
    nici viata(care este iluzorie)
    nici moartea care nu exista.
    De mii de ani oamenii se joaca cu lucrurile astea si propun solutii una mai mizerabila ca alta iar un ticalos a inventat nasterea unei fecioare si reinvierea.Sunteti intr-o fundatura logica

  2. Da ăia care au creierul cât o baterie de 1,5 volți, ce face cu ei? Îi trimite la raionul de jucării și îi face sonerie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.