Acasă Stirile zilei General ucrainean: Separatistii pro-rusi care nu vor depune armele vor fi LICHIDATI

General ucrainean: Separatistii pro-rusi care nu vor depune armele vor fi LICHIDATI

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Separatistii pro-rusi care nu vor depune armele vor fi ‘lichidati’, a declarat pentru jurnalisti, in estul Ucrainei, generalul Valeri Krutov, numarul doi al serviciilor speciale ucrainene (SBU), care comanda operatiunea ‘antiterorista’, informeaza AFP.

„Trebuie sa-i avertizam: daca nu depun armele, ii vom lichida”, a spus generalul, comandantul centrului antiterorist din cadrul SBU, in timpul intalnirii cu ziaristii la 40 de km la nord de orasul Slaviansk, controlat incepand de sambata de persoane inarmate neidentificate.

Generalul Krutov a declarat ca aceste persoane neidentificate fac parte din ‘trupele speciale GRU (serviciul de informatii militare ruse), care au o vasta experienta in conflicte. Este un inamic dificil’, a spus el.

El nu a dori sa faca o estimare a numarului acestor persoane inarmate, insa a dat asigurari ca ‘numai ieri (luni) mai mult de 300 au sosit in regiune, majoritatea la Slaviansk’

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentTeoria dovedita prin fizica cuantica care demonstreaza ca moartea nu exista! Citeste despre notiunea de „lumi multiple” sau „multivers”, in loc de „univers”
Articolul următorPrimul aparat de vandut MARIJUANA, pe strazile din Colorado