Acasă Stirile zilei Temele care baga frica in romani, disecate la Jocuri de Putere cu...

Temele care baga frica in romani, disecate la Jocuri de Putere cu Oreste Teodorescu: Isteria coronavirus si spaima aerului otravit!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Moderatorul Jocuri de Putere, Oreste Teodorescu, analizeaza in aceasta seara cele mai importante teme de pe agenda publica.

Diseara la Jocuri de Putere la Realitatea Plus de la 23.00:

  1. Partidul Plus, un minus de moralitate:
  • Dupa scandalul legat de unul dintre fondatorii partidului Plus, Adrian Iordache, deconspirat de istoricul Marius Oprea , ca a fost maior in fosta securitate comunista, iar sotia sa, Iulia Iordache, membru Plus de asemenea este fiica lui Constantin Dogaru si el fost ofiţer de securitate inainte de 1989, vine ca o lovitura naucitoare stirea ca tatal ilustrului Vlad Voiculescu, Vasile Voiculescu Iulian a furnizat Securitatii doua note informative
  1. Cati huligani pesedizati mai paraziteaza Ministerul de Interne?
  • Presedintele Klaus Iohhanis la bilantul MAI: “Activitatea din ultimii ani a Ministerului Afacerilor Interne a demonstrat o serie de deficiente de ordin managerial, de coordonare si chiar lipsa de profesionalism, in contextul unor situatii precum cazul Caracal sau evenimentele din 10 august 2018.
  • Sindicalistii lui Dumitru Coarna au suflat in vuvuzele, marti, in timp ce presedintele Iohannis si ministrul de Interne, Marcel Vela, ascultau imnul national. Incidentul a avut loc la prezentarea bilantului MAI.
  • “Ce buna esti”, „ma innebunesti”, „nu mai rezist”, „nu mai pot sa astept”, „cand mi-o dai pe aia mica”, „lasa-ma sa te sarut pe sani” – sunt cuvinte pe care le-a slobozit fostul comisar sef de politie Dumitru Licu uneia dintre subordonatele sale
  1. Romania terorizata de teme mai mult sau mai putin false:
  • Isteria coronavirus, psihoza migratiei din Siria si spaima aerului otravit! Cine profita de acest climat emotional teribil? Sunt datele care anunta infestarea mediului politic cu partide populiste, xenofobe, extremiste ca in tarile vestice?

Invitati: Stelian Negrea, jurnalist; Pavel Popescu, PNL, Doru Maries, Asociatia 21 Decembrie si Razvan Gheorghe, podul.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos