Acasă Politic Robert Sighiartau, la „Jocuri de Putere”: „Nicusor Dan va face o figura...

Robert Sighiartau, la „Jocuri de Putere”: „Nicusor Dan va face o figura frumoasa in alegerile de la Capitala”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Robert Sighiartau, deputat PNL, a vorbit despre candidatul comun sustinut de Dreapta, in cadrul emisiunii „Jocuri de Putere”, realizata de Oreste Teodorescu. Secretarul general al Partidului National LIberal a precizat motivele pentru care formatiunea il va sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei.

„Cred ca am luat cea mai buna decizie in interesul bucurestenilor. Alegerile in doua tururi sunt foarte dificil de facut in România la momentul actual. Având in vedere contextul dat, majoritatea bucurestenilor vrea sa scapa de aceasta poluare politica. Poluarea devine o problema reala a României. Am decis sa mergem in spatele celui mai bun candidat. Nicusor Dan este la a a treia candidatura si va face o figura frumoasa. Noi am facut câteva studii inainte de a lua decizia de a-l sustine pe Nicusor Dan la Primaria Bucurestiului”, a declarat liberalul citat de Realitatea.

Robert Sighiartau a vorbit despre guvernarea PNL din 2019-2020, dar si despre compromisurile pe care partidul a trebuit sa le faca.

„Compromisul a venit in momentul caderii Guvernului Dancila, de anul trecut. Atunci am instalat Guvernul Orban si am facut compromisuri. Noi am oprit dezastrul prin schimbarea doamnei Dancila. Discutând despre sondaje, acesta arata o poza de moment. Trebuie sa aducem toate gruparile pro-europene la guvernare in urmatoarea perioada. Asta inseamna un scor mai mare pentru PNL, pentru USR, dar si pentru PMP. Trebuie sa rezolvam problema majoritatii in Parlament. Speram ca cdel târziu in iunie sa avem alegeri anticipate. Altfel, va trebui sa incropim o majoritate, desi ar fi un compromis. Ludovic Orban a gestionat foarte bine cele trei luni de guvernare. Ministrii nostri au redus aparatul administrativ si am redus cheltuielile pentru clientela PSD-ista.”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos