Acasă Stirile zilei Stiinta Te pricepi la MINCIUNI? Testul de 5 SECUNDE care iti poate demonstra...

Te pricepi la MINCIUNI? Testul de 5 SECUNDE care iti poate demonstra cat de MINCINOS esti! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un filmulet de pe YouTube iti arata in cadrul unui test de doar cinci secunde daca esti sau nu un bun mincinos, bineinteles poti face testul si prietenilor tai daca ai dubii in privinta lor.

Testul prin care poti daca esti sau nu un bun mincinos/o buna mincinoasa sau nu cat se poate de simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti intinzi degetul aratator al mainii dominante si, pe parcursul a cinci secunde, sa trasezi un „Q” mare imaginar pe frunte.

Gata, ai terminat? Iata si interpretarea testului:

Daca ai trasat codita literei in partea stanga, astfel incat litera sa fie pe deplin inteleasa de catre o persoana care sta fata in fata cu tine, asta inseamna ca esti o persoana care se preocupa de cum te percep cei din jur. Iti place sa fii in centrul atentiei si, probabil, poti spune minciuni intr-un mod foarte convingator.

Persoanele care au trasat „Q”-ul in partea dreapta, de parca ar fi fost ele nevoite sa o citeasca, sunt mai degraba introvertite si NU foarte bune mincinoase.

Drept urmare, daca vrei sa afli daca prietenii tai sunt buni mincinosi sau nu, tot ce trebuie sa faci este sa-i rogi sa-si „deseneze” litera „Q” in frunte.

Sursa: realitatea.ro