Acasă Timp liber Cultura Cartile cu cele mai stupide titluri: Cum sa te usurezi la o...

Cartile cu cele mai stupide titluri: Cum sa te usurezi la o intalnire

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prestigioasa revista britanica Bookseller a anuntat rezultatele premiului anual Diagram, decernat cartilor cu cele mai stupide titluri. In acest an, premiul a fost acordat autorului “operei”, How to Poo on a Date („Cum sa te usurezi la o intalnire”), care a castigat 30% din voturi.

Lista titlurilor este publicata pe pagina de internet a publicatiei.

Locul al doilea in clasamentul de prestigiu l-a castigat, de asemenea, o carte pe tema toaletei. 23% din voturi au fost exprimate pentru cartea The Origin of Feces ( „Originea excrementelor” ). Tot atatea voturi a adunat cartea Are Trout South African ( „Pastravul este din Africa de Sud”).

Pe locul al treilea se afla cartea Working Class Cats: The Bodega Cats of New York City ( ” Clasa munictoare a pisicilor: Pisici in cramele din New York”) – 14% din voturi.

Locul al patrulea a este ocupat de lucrarea Pie-ography: Where Pie Meets Biography („Placinto–grafie: Unde placinta intalneste biografia”) – 6% din voturi.

Incheie top cinci al celor mai prostesti titluri de carti “opera” How to Pray When You’re Pissed at God (“Cum sa te rogi cand esti suparat pe Dumnezeu”) – 4% din voturi.

Premiul pentru titlul de cel mai ridicol titlu de carte a fost decernat pentru prima data la Targul de Carte de la Frankfurt, in 1978. Atunci, acesta a fost castigat de „Proceedings of the Second International Workshop on Nude Mice ( “Materialele celei de-a doua conferinte internationale cu privire la nudurile de soareci).

Anul trecut, cea mai ridicola carte a fost denumita lucrarea „Viata si timpul penisului”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos