Compania TAROM a demarat acţiunea de renegociere a contractului de servicii de catering încheiat cu Alpha Rocas în sensul reducerii costurilor produselor şi serviciilor acestei companii.

Valoarea economiilor rezultate prin renegociere se ridică la suma estimativă de 660 000 Euro/an.
În urma negocierilor dintre TAROM şi GlobeGround România, s-a obţinut o reducere estimativă a costurilor pentru serviciile handling pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” de 1.000.000 USD anual. În paralel, TAROM şi Globe Ground vor mai finaliza până la sfarşitul anului şi alte proiecte comune ce au în vedere extindrea portofoliului de clienţi pe baza de operare din Aeroportul Internaţional “Henri Condă”, precum şi programe de eficientizare a operaţiunilor comune şi reducere a costurilor de operare a serviciilor la sol.
Pe de alta parte, compania TAROM a redus costurile în anul 2011, în comparaţie cu anul 2010, cu un nivel de 25 milioane euro.

1 COMENTARIU

  1. Si eu am avut un punct de vedere de spus petrnu ca dincolo de a categorisi pe cineva este si aceasta nevoie de a reveni la normal intr-o tara care ne oboseste pe toti, zi de zi fara ca vreunul din noi sa isi doreasca sa fie permanent hartuit. Si petrnu ca exista destul de multi perversi portocalii care permanent au cate un cuvint/opinie de zis si evident ca o fac in haita, devine animalic gestul, in isteria care ne inconjoara, ca atunci cand il prinzi sa-i deschizi gura sa te caci vartos si apoi sa indesi cu hartie igienica. Scuza-ma daca nu esti in categoria de culoare amintita si pur si simplu erai la o bere pe blogul amintitului la fel si eu in trecere si evident destul de rar, dar crede-ma daca iubesc culoarea portocaliu cand vad nationala Olandei nu vrei sa stii ce lehamite ma cuprinde cand o simt in tara [email protected] Stefana esti fiica a marinarului? sau deschizi si inchizi televizorul doar la programele lui Basescu? Sincer si tu daca ai avea mai mult bun-simt in a cantari realitatea care te inconjoara, chiar si tu ai conduce ROmania cu mai mult bun-simt..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.