Acasă Stirile zilei Infrastructura Ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare: Autostrada Soarelui va fi finalizată în această vară

Ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare: Autostrada Soarelui va fi finalizată în această vară

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, a declarat, marți, la emisiunea „Ultimul Cuvânt” difuzată de B1 TV, că Autostrada Soarelui, A2, va fi finalizată în vara acestui an, urmând ca turiștii să poată ajunge mai repede pe litoral, fără blocajele de la Cernavodă.

Acesta a adăugat că firmele care se ocupă de construcție ar trebuie să găsească mai puține scuze și să ofere mai multe rezultate.

Da, acest an mergem la mare pe autostradă. Termenul este 30 iunie, constructorul trebuie să termine până la acest termen. Trebuie să discutăm mai puțin despre scuze și mai mult despre rezultate. Să pună mâna să muncescă și să termine pe 30 iunie„, a spus Nazare.

Oficialul a ținut să precizez că atât fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu cât și el au dat semnale constructorilor să-și respecte promisiunile.

Ministrul Boagiu a transmis un mesaj constructorilor că trebuie să-și țină promisiunea. Aceste lucrări trebuie monitorizate mult mai atent„, a încheiat Alexandru Nazare.