Acasă World Tanar student la psihologie a disparut fara urma dupa ce ar fi...

Tanar student la psihologie a disparut fara urma dupa ce ar fi descoperit Codul lui Da Vinci!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un subiect foarte interesant a atras atentia presei internationale. Se pare ca un tanar geniu, un baiat cu un IQ extraordinar, deosebit de inteligent, ar fi disparut de acasa la scurt timp dupa ce a impartasit prietenilor sai ca ar fi spart unul dintre codurile lasate de Leonardo Da Vinci in lucrarile sale.

Baiatul este efectiv de negasit si toata lumea care a intrat in contact cu el spune ca baiatul era retras, nu prea iesea din camera lui, decat atunci cand avea treaba la biblioteca. Bruno Borges are 24 de ani, este student la psihologie, si a disparut din casa familiei sale, din Brazilia, lunea trecuta, in timp ce se documenta la un proiect secret, scrie The Mirror.

Camera lui a fost gasita incuiata, iar in mijlocul ei era o statuie veche care infatisa pe Giordano Bruno, primul filosof din istorie care a adus in discutie tema existentei vietii extraterestre. Tanarul Borges a eliminat orice element de mobilier si a tapetat pur si simplu camera cu notitele sale, care par a fi puse intr-o ordine clara. Printre scrieri se regaseau pasaje din Biblie si fragmente din scrierile lui Leonardo da Vinci. Tanarul scrisese 14 manuscrise destul de voluminoase, cu numele lui Da Vinci pe ele, care de asemenea par criptate, scrie observator.tv.

Disparitia studentului la psihologie a starnit un interes la nivel mondial, avand in vedere indeletnicirile acestuia, adeptii teoriei conspiratiei emitand ipoteza ca tanarul ar fi fost rapit si interogat in legatura cu descoperirile sale, mai ales ca Borges isi anuntase unii apropiati de iminenta descifrarii unui important mesaj lasat criptat de Leonardo Da Vinci.