Acasă Stirile zilei Suspecti de coronavirus, tinuti in carantina intr-o locatie secreta din Bucuresti!

Suspecti de coronavirus, tinuti in carantina intr-o locatie secreta din Bucuresti!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat luni ca Primaria Capitalei a pus la dispozitie o locatie in Bucuresti unde sa fie tinute in carantina timp de 14 zile persoanele suspecte de coronavirus. In acest moment, in aceasta locatie se afla doua persoane.

„Am pus la dispozitie o locatie pentru persoanele care trebuie sa fie carantinate in aceasta perioada timp de 14 zile. Locatia a fost pusa la dispozitie de catre Primaria Capitalei. Este un secret de serviciu, nu pot sa va dau adresa, asa am stabilit spre binele acestor persoane care trebuie sa stea in carantina 14 zile si al persoanelor care vor veni in continuare in tara si vor avea nevoie de un spatiu, in primul rand securizat, un spatiu adecvat, primitor, cu imbracaminte, alimente, obiecte de ingrijire personala, astfel incat sa se simta in siguranta”, a sustinut Firea, conform Digi24.

Gabriela Firea a spus ca in acest moment, in locatia respectiva se afla doua persoane a caror identitate este secreta.

„Capacitatea totala a acestei locatii este de 100 de persoane, speram sa nu fie nevoie”, a mai spus Firea.

Edilul a precizat ca deciziile cu privire la carantinarea acestor persoane sunt coordonate de secretarul de stat, Raed Arafat, iar in locatia respectiva sunt duse persoanele care se intorc in tara din zone in care a fost confirmata prezenta virusului si prezinta simptomele specifice.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos