De ANUL NOU multe persoane se leaga de cele mai ciudate superstii din lume ca sa alunge ghinionul si sa aiba noroc la bani.

Daca vrei sa ai tot anul noroc in dragoste e suficient sa saruti persoana iubita sub vasc la miezul noptii, iar banii nu te vor ocoli daca ai grija sa ai bani in buzunar si sa nu intri in noul an dator.

Bani in buzunar. Este bine ca Anul Nou sa va prinda cu bani in buzunar pentru a avea parte de ei tot anul.

Monede in apa. In dimineata zilei de 1 ianuarie se pun monede in apa si dupa aceea apa se foloseste pentru a va spala pe fata.

Fara datorii. Faceti tot posibilul sa nu aveti nici un fel de datorii. Nu este cu noroc sa incepi anul dator fata de cineva.

Barbat blond. Prima persoana care va intra in casa dupa miezul noptii, pe 1 ianuarie, trebuie sa fie un barbat inalt si brunet, blonzii, roscatii si femeile aduc ghinion.

Nu aruncati. Nu aruncati nimic din casa pe 1 ianuarie. Ar fi extraordinar sa primiti un dar oricat de mic.

Purtati rosu. Nu uitati sa purtati ceva rosu, aduce noroc.

Mancati peste. Pestele, strugurii, rodiile si lintea aduc bogatie si belsug in casa, tocmai de aceea nu trebuie sa va lipseasca de pe masa.

Ce faceti de Revelion? Se spune ca ceea ce faceti in noaptea de Revelion veti face tot restul anului. Asadar, mare atentie cum va comportati.

Deschideti usile. La miezul noptii deschideti toate usile si geamurile pentru ca noul an sa intre in casa, atarnati o crenguta de vasc deasupra usii si saruta-ti-va partenerul sub ea.

Fara calendar. Aduce ghinion sa puneti pe perete calendarul nou inainte de 12 noaptea si, de asemenea, sa rupeti ultima fila din calendarul vechi inainte de miezul noptii.

Doar pahare cu sot. Aruncati din casa, dupa miezul noptii, toate paharele si farfuriile desperecheate.

Noroc la nastere. Copiii nascuti in noaptea dintre ani vor avea noroc in viata.

Sursa: realitatea.net

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.