Acasă Stirile zilei Bani Subway va deschide un restaurant in Iulius Mall Cluj

Subway va deschide un restaurant in Iulius Mall Cluj

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Subway, lant de restaurante fast-food cu cel mai mare numar de unitati la nivel mondial, va deschide in primavara acestui an o unitate in centrul comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca, conform finantistii.ro.

Restaurantul va fi amplasat la etajul mall-ului si va ocupa o suprafata de 80 metri patrati, potrivit reprezentantilor Iulius Group.

De altfel, Iulius Group a anuntat in luna februarie primul contract semnat cu operatorul francizei Subway pe piata romaneasca pentru deschiderea unui fast-food in centrul comercial din cadrul ansamblului Palas din Iasi.

Franciza pe Romania a lantului Subway este dezvoltata de bulgarii Rumen Radev si Ivan Todorov, care vor sa deschida 40 de restaurante in urmatorii patru ani.

Pentru deschiderea de unitati Subway sunt vizate spatiile centrale din marile orase sau spatii amplasate in centre comerciale cu trafic mare. Taxa pentru franciza Subway in Romania este de 7.500 de euro.

Subway a fost infiintat in anul 1965 in Statele Unite ale Americii. Lantul numara in prezent peste 36.000 de restaurante fast-food, in 98 de tari
, cea mai mare parte in franciza.

Alte lanturi internationale de restaurante prezente pe piata romaneasca sunt McDonald’s, KFC, Burger King si Pizza Hut.