Acasă Stirile zilei Bani Raiffeisen evolution va investi 150 de milioane de euro in Promenada Mall...

Raiffeisen evolution va investi 150 de milioane de euro in Promenada Mall din București

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Raiffeisen evolution, dezvoltatorul imobiliar Promenada Mall, va investi 150 de milioane de euro in dezvoltarea centrului comercial Promenada Mall din zona Floreasca, potrivit reprezentantilor companiei austriece, conform finantistii.ro

Proiectul, care va fi finalizat in octombrie 2013, a primit recent o finantare de 95,5 milioane de euro din partea Raiffeisen Bank International pentru constructia centrului comercial.

Banca austriaca a preluat in noiembrie 2011 doua cladiri de birouri din cadrul proiectului, inclusiv proiectul Sky Tower, care urmeaza sa fie unul dintre cele mai inalte imobile din Bucuresti. Cele doua cladiri de birouri, unde va fi mutat sediul subsidiarei din Romania a bancii austriece, au ca termen de finalizare sfarsitul acestui an.

Centrul comercial va avea o suprafata bruta inchiriabila de 55.000 de metri patrati si face parte dintre cele 33 de proiecte pe care compania le are in curs de executie in prezent, care vor avea un cost de 1,2 miliarde de euro.

Centrul comercial va fi structurat pe patru niveluri, va avea peste 120 de magazine si 1.300 de locuri de parcare subterane.

Agentul exclusiv al proiectului este firma austriaca Krammer&Wagner, spatiile din mall fiind scoase la inchiriere inca din primavara anului 2010.
Promenada Mall a fost anuntat de peste patru ani, dar inceperea constructiei a fost amanata din cauza conditiilor de pe piata imobiliara si financiara.

Portofoliul Raiffeisen evolution cuprinde cladiri rezidentiale si de birouri, dar si hoteluri, centre comerciale, centre specializate de retail, precum si proiecte multifunctionale.