Acasă Multimedia Studenti de la HARVARD, implicati intr-un RITUAL SATANIC de slujire a DIAVOLULUI!...

Studenti de la HARVARD, implicati intr-un RITUAL SATANIC de slujire a DIAVOLULUI! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mai mult studenti de la Harvard sunt suspectati ca au pus la punct organizarea unui ritual satanic de slujire a diavolului, fix in campusul Universitatii, potrivit bostonmagazine.com.

Anuntul evenimentului a starnit indignare in randul comunitatii, iar arhidieceza din Boston a condamnat derularea unui astfel de ritual.

Intr-o declaratie postata pe Facebook, membrii Bisericii Catolice din Boston isi arata ingrijorarea si „profunda tristete” legata de acest eveniment organizat de membrii grupului religios „Templul Satanic”.

„Pentru binele credinciosilor catolici si pentru toti oamenii, Biserica ofera invatatura clara cu privire la cultul satanic. Acest cult ii separa pe oameni de Dumnezeu. Papa Francisc a avertizat in legatura cu pericolul de a fi naivi sau de a subestima puterea lui Satan, al carui rau este prezent adesea in mijlocul nostru. Facem apel la toti credinciosii si oamenii de buna credinta sa ni se alature in rugaciune pentru cei care sunt implicati in acest eveniment ca sa realizeze gravitatea actiunii lor si cerem Universitatii Harvard sa se disocieze de aceasta actiune”, a scris Biserica din Boston pe Facebook.

Reprezentantii Universitatii Harvard sustin ca se opun organizarii evenimentului.

Cu toate acestea, membrii Templului Satanic sustin ca au planificat organizarea evenimentului intr-o locatie privata, care nu trebuie divulgata, pentru a „reafirma respectul pentru credinta satanica si pentru a demonstra ca cel mai puternic raspuns la la discursul ofensator este sa-i faca de rusine pe cei care marginalizeaza”.

Lucien Graves, purtatorul de cuvant al Templului Diavolului, a declarat pentru the Boston Globe ca evenimentul, care trebuia sa aiba loc in data de 12 mai, a fost anulat pentru ca a ingrozit prea multi oameni.

Sursa: jurnalul.ro