HTC a prezentat astazi HTC One mini 2, cel mai nou membru din familia HTC One. Noul model are display HD de 4,5 inch, este dotat cu HTC Sense 6, interfata HTC BlinkFeed si o camera frontala de 5 MP.

„Cel mai nou membru al familiei multi-premiate de smartphone-uri HTC One incorporeaza cu succes capabilitatile tehnice avansate care au adus gamei HTC One recunoastere la nivel global intr-un dispozitiv elegant si compact. Dimensiunile smartphone-ului si formele conice sunt gandite pentru ergonomie, manevrabilitate si lejeritate in transportare. Modelul HTC One mini 2 este alegerea perfecta pentru fanii designului impresionant al HTC One (M8) care doresc un dispozitiv compact.”, declara Peter Chou, CEO HTC Corporation.

HTC One mini 2_1

Noul HTC One mini 2 imbina designul impresionant care a adus modelului HTC One (M7) premiul pentru design in competitia iF Design Award 2014 cu trasaturile rotunjite Si finisajul emblema, in culoarea Gunmetal Gray, ale modelului HTC One (M8). Aparatul este disponibil in variantele de culoare Gunmetal Gray, Glacial Silver si Amber Gold si va fi lansat pe piata din EMEA si Asia incepand cu luna iunie 2014.

HTC One mini 2_2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.