Acasă Stirile zilei Justitia STRIGATOR LA CER: Mitropolia Moldovei si Bucovinei a dat in judecata locuitorii...

STRIGATOR LA CER: Mitropolia Moldovei si Bucovinei a dat in judecata locuitorii unui intreg cartier! MOTIVUL ESTE INCREDIBIL!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mitropolia Moldovei si Bucovinei i-a dat in judecata pe locuitorii unui cartier din Piatra Neamt, care n-au dat aprobare ca intre blocurile lor sa fie inghesuita o biserica. Moldovenii n-aveau nimic cu biserica (sunt oameni credinciosi de felul lor), dar au considerat ca zona e deja arhiplina de biserici, asa ca mai bine sa fie construit un parc de joaca pentru copii.

“Leaganele nu produc bani. Biserica da!”

Primaria a refuzat ideea oamenilor pe motiv ca, cica, solul nu ar permite construirea unui loc de joaca. Ciudat insa, solul a fost considerat foarte bun pentru o ditamai biserica. In consecinta, Consiliul Local a dat in folosinta terenul Mitropoliei, pe 49 de ani.

Din pacate insa pentru Primarie si Mitropolie, oamenii au ramas fermi pe pozitie si au refuzat sa semneze ca sunt de acord.

Biserica s-a enervat: cum indraznesc amaratii astia de cetateni sa se puna cu Dumnezeu? Ce, sunt de capul lor in Romania? Asa ca i-a dat in judecata, ca sa poata construi si fara semnatura lor (sau macar oamenii sa fie obligati de judecator sa semneze…cu forta: ceea ce ar fi intr-adevar o premiera in Romania si in lume).

SURSA: capitalismpepaine.com