STRIGATOR LA CER: Mitropolia Moldovei si Bucovinei a dat in judecata locuitorii unui intreg cartier! MOTIVUL ESTE INCREDIBIL!

Raw Life and Style

Mitropolia Moldovei si Bucovinei i-a dat in judecata pe locuitorii unui cartier din Piatra Neamt, care n-au dat aprobare ca intre blocurile lor sa fie inghesuita o biserica. Moldovenii n-aveau nimic cu biserica (sunt oameni credinciosi de felul lor), dar au considerat ca zona e deja arhiplina de biserici, asa ca mai bine sa fie construit un parc de joaca pentru copii.

“Leaganele nu produc bani. Biserica da!”

Primaria a refuzat ideea oamenilor pe motiv ca, cica, solul nu ar permite construirea unui loc de joaca. Ciudat insa, solul a fost considerat foarte bun pentru o ditamai biserica. In consecinta, Consiliul Local a dat in folosinta terenul Mitropoliei, pe 49 de ani.

Click pe aceeasi tema:  Se strange latul in jurul lui Ponta. Dupa familie si prietenul Ghita s-a trezit cu dosar la DNA

Din pacate insa pentru Primarie si Mitropolie, oamenii au ramas fermi pe pozitie si au refuzat sa semneze ca sunt de acord.

Biserica s-a enervat: cum indraznesc amaratii astia de cetateni sa se puna cu Dumnezeu? Ce, sunt de capul lor in Romania? Asa ca i-a dat in judecata, ca sa poata construi si fara semnatura lor (sau macar oamenii sa fie obligati de judecator sa semneze…cu forta: ceea ce ar fi intr-adevar o premiera in Romania si in lume).

Click pe aceeasi tema:  Primarul Bacaului, Romeo Stavarache a fost arestat preventiv pentru LUARE DE MITA!

SURSA: capitalismpepaine.com

 

spre