Acasă Multimedia Videogalerie Chupacabra, CAINELE-VAMPIR care a TERORIZAT oamenii din patru sate! VIDEO

Chupacabra, CAINELE-VAMPIR care a TERORIZAT oamenii din patru sate! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Chupacabra, cainele-vampir a fost vazut in patru sate de langa Moscova, satenii temandu-se sa iasa noaptea pe strada din cauza zvonurilor referitoare la aparitia in comuna Beloomut a animalului misterios, care omoara pasarile si animalele de casa.

Exista martori care au reusit sa vada „aceasta creatura oribila, care seamana cu o corcitura de caine si cangur. Ea actioneaza intotdeauna la fel: bea sangele animalelor de casa fara a lasa urme”!

Dupa cum scrie ziarul Komsomolskaia pravda, incepand din anul 2011, chupacabra a fost observata in patru sate din nordul, estul si sud-estul Moscovei. Victimele lui au fost cateva zeci de gaini, iepuri si oi.

Aceasta creatura a fost semnalata de-a lungul timpului in aproape intreaga lume. Spre exemplu, in 2012, o creatura monstruoasa, descoperita si fotografiata saptamana trecuta de un tanar pe o plaja din San Diego, Statele Unite ale Americii, a facut rapid inconjurul lumii pe Internet, multi dintre cei care au vazut imaginile fiind convinsi ca e vorba de „Chupacabra”.

Sursa: evz.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSTRIGATOR LA CER: Mitropolia Moldovei si Bucovinei a dat in judecata locuitorii unui intreg cartier! MOTIVUL ESTE INCREDIBIL!
Articolul următorPhillip Morris va produce tigari cu marijuana Malboro!