Chupacabra, CAINELE-VAMPIR care a TERORIZAT oamenii din patru sate! VIDEO – Cap Limpede

Chupacabra, CAINELE-VAMPIR care a TERORIZAT oamenii din patru sate! VIDEO

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Chupacabra, cainele-vampir a fost vazut in patru sate de langa Moscova, satenii temandu-se sa iasa noaptea pe strada din cauza zvonurilor referitoare la aparitia in comuna Beloomut a animalului misterios, care omoara pasarile si animalele de casa.

Exista martori care au reusit sa vada „aceasta creatura oribila, care seamana cu o corcitura de caine si cangur. Ea actioneaza intotdeauna la fel: bea sangele animalelor de casa fara a lasa urme”!

Dupa cum scrie ziarul Komsomolskaia pravda, incepand din anul 2011, chupacabra a fost observata in patru sate din nordul, estul si sud-estul Moscovei. Victimele lui au fost cateva zeci de gaini, iepuri si oi.

Aceasta creatura a fost semnalata de-a lungul timpului in aproape intreaga lume. Spre exemplu, in 2012, o creatura monstruoasa, descoperita si fotografiata saptamana trecuta de un tanar pe o plaja din San Diego, Statele Unite ale Americii, a facut rapid inconjurul lumii pe Internet, multi dintre cei care au vazut imaginile fiind convinsi ca e vorba de „Chupacabra”.

Loading...

Sursa: evz.ro

Chupacabra, CAINELE-VAMPIR care a TERORIZAT oamenii din patru sate! VIDEO was last modified: ianuarie 24th, 2014 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close