Protestele anuntate pentru duminica aceasta au strans la aceeasi masa pe fostul premier Dacian Ciolos, presedintele PNL, Ludovic Orban, si cel al USR, Dan Barna. Alaturi de reprezentantii mai multor ONG-uri si asociatii civice se vor intalni, duminica dupa-amiaza, pentru a discuta pe tema protestelor, au declarat, pentru Agerpres, surse oficiale.

Conform surselor citate, intalnirea va avea loc dupa ora 16.30.

Duminica seara sunt anuntate proteste in Bucuresti si in mai multe orase din tara fata de modificarile legile justitiei.

Pe de alta parte, fostul premier Dacian Ciolos a anuntat, in cadrul unei intalniri a comunitatii Platforma Romania 100, ca din aceasta structura se va desprinde un partid ce urmeaza a fi prezentat in lunile urmatoare si care nu va actiona impotriva celor cu „acelasi ADN”, fiind deschis colaborarii cu cei cu care impartaseste valori comune.

„Din platforma Romania 100 se va desprinde un partid politic. (…) Fara nicio indoiala. E clar si noi, cel putin, cei care am fondat Platforma Romania 100, suntem hotarati sa facem lucrul acesta. (…) Trebuie sa fie un proces natural, si nu unul fortat. (…) Da, se va desprinde un partid politic din Platforma Romania 100, dar care are nevoie de o fundatie solida, o fundatie de principii, de idei, valori si are nevoie, mai mult decat atat, de o viziune si de programe si chiar de proiecte. E important sa aratam oamenilor nu doar o viziune si o ideologie, e nevoie sa aratam in ce se traduce ideologia sau in ce se traduc acele valori, principii, etica, morala care pot sa contureze la un moment dat si ideologia”, a spus Ciolos.
sursa: AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.