Acasă Life Monden Stefan Banica isi va lansa cel mai nou album, „Altceva”

Stefan Banica isi va lansa cel mai nou album, „Altceva”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Stefan Banica va sustine o sesiune de autografe miercuri seara, la AFI Palace Cotroceni, cu ocazia lansarii celui mai nou album al sau, „Altceva”, informeaza managementul artistului.

Stefan Banica va acorda autografe incepand cu ora 18.30, in zona patinoarului din mall-ul bucurestean.

Albumul „Altceva” contine colaborari inedite si sound-uri diferite decat cele cu care si-a obisnuit Stefan Banica publicul, precum R&B si reggae.

Una dintre piesele de pe noul album este „Ce e dragostea?”, pentru care Stefan Banica a colaborat cu Marius Moga. Piesa are deja si un videoclip.

Albumul „Altceva” va fi promovat printr-un turneu national, care va cuprinde noua dintre cele mai importante orase din tara, dupa cum urmeaza: Constanta (27 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Piatra Neamt (29 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Bacau (30 octombrie, Teatrul de Vara), Craiova (10 noiembrie, Casa de Cultura a Studentilor), Cluj (11 noiembrie, Casa de Cultura a Studentilor), Pitesti (12 noiembrie, Casa de Cultura), Ploiesti (17 noiembrie, Casa de Cultura), Iasi (18 noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Brasov (20 noiembrie, Teatrul Dramatic „Sica Alexandrescu”).

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos