Spune-mi ce boli ai ca sa-ti spun ce miere sa folosesti!

Este alimentul minune din bucataria noastra, iar proprietatile sale valoroase o recomanda ca un medicament natural. Folosita de mii de ani, mierea reprezinta un remediu pentru cele mai diverse afectiuni.

Fiecare tip de miere are beneficiile ei si este bine sa o alegem tinand cont de problemele de sanatate pe care le avem.

Poliflora: fortifica organismul

Mierea poliflora are consistenta lichida, gust fructat extrem de placut si e un adevarat rezervor de saruri minerale. Este un excelent tonic si fortifiant al organismului, noteaza click.

Click pe aceeasi tema:  Care este satisfactia lui Basescu dupa 10 ani de mandat!

De salcam: recomandata si diabeticilor

Mierea de salcam e bogata in fructoza si in oligoelemente (crom, cupru, iod, fier, zinc, fluor) si are un gust foarte placut. O folosesti cand ai probleme gastro-intestinale sau de digestie. Este recomandata si diabeticilor, pentru ca are indice glicemic scazut (32).

De rapita: leac pentru osteoporoza

Are continut mare de glucoza, de aceea se zahariseste usor. Indicele glicemic mare o recomanda copiilor, persoanelor active si celor in convalescenta. Contine oligoelemente, mai ales calciu si bor, de aceea e buna in cazurile de osteoporoza.

Click pe aceeasi tema:  Care este satisfactia lui Basescu dupa 10 ani de mandat!
spre