Cap Limpede

Life

SPP-istii au fost pusi pe jar! Traian Basescu, dat disparut!

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu le-a facut zile fripte ofiterilor de la Serviciul de Paza si Protectie, SPP, care se ocupau cu siguranta acestuia.

Toata lumea stie ca fostul presedinte nu si-a uitat meseria in timpul mandatului de la Cotroceni, cea de comandant de vas, el fiind surprins de multe ori la carma salupei pe care o are in dotare SPP la vila Nufarul de la Neptun, locul in care se relaxeaza presedintii Romaniei la malul marii. Libertatea.ro prezinta una din “boacanele” facute de Basescu in timpul celor 10 ani cat a fost sef de stat.

Intr-o vacanta petrecuta la Neptun, Basescu si-a pus pe jar SPP-istii, care timp de 7 ore nu au stiut absolut nimic despre seful lor. Basescu a luat salupa si a plecat in larg, spunandu-le ofiterilor sa nu mai vina dupa el. Cu toate ca regulamentul ii obliga sa mearga cu o alta salupa in spatele lui, oamenii nu au comentat ordinul lui Basescu, lasandu- l sa mearga singur in larg.

“Au avut inima cat un purice. sapte ore n-au stiut nimic de el. A iesit din raza binoclului, nu era nici GPS-ul pornit la salupa, asa ca nu au mai avut nici un fel de control asupra lui. Dupa o lunga asteptare, l-a sunat pe seful de obiectiv. I-a zis ca a facut baie, a citit si a tras un pui de somn in larg”, ne-au spus surse din apropierea fostului presedinte. Au trimis un aparat in recunoastere si doar din elicopter i se vedea salupa.

“Orice se putea intampla. Dar el le-a cerut SPP-istilor sa nu-si faca probleme cat e pe mare. Cand i s-a spus ca s-a dus cam la 75 de kilometri pana in apele bulgarilor, el a raspuns ca nu si-a dat seama”, ne-au mai povestit sursele noastre.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-87426").on("click", function(){ $(".com-click-id-87426").show(); $(".disqus-thread-87426").show(); $(".com-but-87426").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});