SPIRITUL MALEFIC care umbla printre noi! Si tu poti fi victima „COPILULUI CU OCHI NEGRI”!

Raw Life and Style

Spiritul malefic „copilul cu ochii negri” este descris ca avand ochii complet negrii, fara iris sau cornee si care te cheama prin anumite strigate de ajutor.

Este un spirit despre care expertii in paranormal sustin ca a fost vazut pentru prima oara in urma cu 30 de ani in regiunea Cannock Chase din Staffordshire, Marea Britanie. Lee Brickley, un tanar care se autointituleaza expert in fenomene paranormale, porltergeist si UFO a lansat o investigatie dupa ce o femeie a povestit ca a fost martora unui eveniment infricosator.

Click pe aceeasi tema:  Potopul apocaliptic s-a produs acum 7500 de ani! Cum s-a format de fapt Marea Neagra!

Potrivit acesteia, a auzit tipete ingrozitoare in timp ce se plimba prin Birches Valley. Alertata ca cineva ar putea fi in pericol, femeia a fugit in directia tipetelor. A vazut o fetita care nu parea sa aiba mai mult de 10 ani. Insa cand a intrebat-o daca este bine si daca ea a tipat dupa ajutor a observat ca ochii ei erau complet negri, iar privirea aceea mai ca a inghetat-o.

Lee Brickley a strans multe astel de povestiri infricosatoare pe care le-a publicat in cartea „UFO-s, werewolves and the pig – man”. Ce parere aveti? Sa fie adevarata povestea martorei?

Click pe aceeasi tema:  O FANTOMA se plimba si muta scaunele intr-o sala de teatru! Momentul a fost filmat de camerele de supraveghere! VIDEO

SPIRITUL MALEFIC care umbla printre noi! Si tu poti fi victima COPILULUI CU OCHI NEGRI!2

Sursa: kanald.ro

spre