Sondajul care zguduie scena politica! Laura Codruta Kovesi este solutia romanilor pentru cea mai inalta functie in stat! – Cap Limpede

Sondajul care zguduie scena politica! Laura Codruta Kovesi este solutia romanilor pentru cea mai inalta functie in stat!

Gabriela Firea este reprezentantul PSD cel mai bine cotat pentru o candidatura la alegerile prezidentiale, in vreme ce din partea PNL cel mai bine vazut este Klaus Iohannis, potrivit unui sondaj Sociopol. In acest sondaj, apare si Laura Codruta Kovesi ca potential candidat la Presedintie, atat din postura de independent, cat si din cea de lider al unei coalitii anti-PSD.

Gabriela Firea se situeaza cel mai bine intr-o competitie interna in cadrul PSD pentru o eventuala candidatura la alegerile prezidentiale, potrivit sondajului Sociopol. Ea este urmata de Victor Ponta si Liviu Dragnea, arata rtv.

Click pe aceeasi tema:  Martorii lui Dragnea au recunoscut tot. Vezi cati ani de puscarie il pandesc pe Liviu Dragnea!

Din partea PNL, cel mai bine situat competitor ar fi Klaus Iohannis, urmat la mare distanta de Cristian Busoi si Catalin Predoiu.

La ALDE, competitia interna ar fi adjudecata de Calin Popescu Tariceanu,uramt la mare distanta de Teodor Melescanu si Daniel Constantin.

La USR, cel mai bine cotat este Nicusor Dan, iar Clotilde Armand este pe locul doi.

In tabara potentialilor candidati independenti / neafiliati politic conduce Laura Codruta Kovesi, sefa DNA (desi ea s-a exprimat de mai multe ori ca nu intentioneaza sa intre in politica). Ea este urmata de Dacian Ciolos si Razvan Mihai Ungureanu.

Click pe aceeasi tema:  Klaus Iohannis s-a intalnit cu directorul CIA! Vezi ce a punctat seful statului in intalnirea cu seful celui mai puternic serviciu secret!

O alta intrebare vizeaza nominalizarea celui mai bun candidat anti-PSD, fara a mai pune conditia sa fie independent sau nu. si aici tot Laura Codruta Kovesi conduce, in fata lui Klaus Iohannis si a lui Dacian Ciolos.

De asemenea, repondentii au fost intrebati si ce partid ar vota daca duminica aceasta ar fi alegeri parlementare. PSD si-ar pastra pozitia de castigator al alegerilor, cu 47%, urmat de PNL (21%), USR (12%), ALDE (6%) si UDMR (5%). Cifrele nu difera mult de alegerile din decembrie, cu exceptia faptlui ca, potrivit sondajului Sociopol, PMP, partidul lui Traian Basescu, nu ar mai trece pragul electoral.

Click pe aceeasi tema:  Scenariul secret prin care Dragnea o va instala pe Sevil Shhaideh premier!

Sondajul a fost facut in perioada 6-14 martie, pe un esantion de 1.007 persoane, prin metoda interviului telefonic (CATI).

Eroarea maxima de esantionare, la un nive de incredere de 95%, este +/ -3.2%

spre