Cel mai celebru politist din Romania si-a facut public salariul! Vezi cat castiga Marian Godina! „Trageti singuri concluzia”! – Cap Limpede

Cel mai celebru politist din Romania si-a facut public salariul! Vezi cat castiga Marian Godina! „Trageti singuri concluzia”!

Politistul Marian Godina a decis sa isi publice fluturasul de salariu, dupa ce mai multi interlocutori i-au reprosat ca „politistii au salarii nesimtite”.

„Pentru ca e tot e astazi Ziua Fericirii, m-am dus sa imi iau fluturasul de salariu. Se temeau unii ca politistii au salarii nesimtite si chiar imi cereau sa spun ce salariu am.

Asta e salariul meu pe care l-am luat pe 14 martie, pentru luna februarie.

Va las sa studiati si sa trageti singuri concluzia. E mult sau putin, dupa aproape 11 ani de politie?

Click pe aceeasi tema:  Dragnea, ironizat de politistul Godina: Am avut onoarea de a participa la un mic dejun restrans cu Obama!

Ca sa nu se interpreteze ca vreau sa induc in eroare, precizez ca 229 de lei mi s-au oprit pentru plata telefonului personal. Deci fara telefon, la ‘total acordat pe card’ ar fi fost 3045 lei. Da, stiu, trebuie sa imi fac un abonament de telefonie mai convenabil”, a scris Godina pe pagina sa de Facebook.

Aproximativ 100 de sindicalisti din cadrul Sindicatului Politistilor Europeni „Europol” au protestat, joi, in fata Ministerului Muncii, acestia fiind nemultumiti de proiectul de lege privind salarizarea unitara.

Click pe aceeasi tema:  Marian Godina ii da replica lui Mircea Badea! Ce i-a scris cel mai cunoscut politist!

„Suntem aici pentru Legea salarizarii unitare, pentru proiectul de lege despre care se vorbeste de doua saptamani, dar pe care nimeni nu l-a vazut. Este vorba despre viitorul nostru. Protestam si fata de modul incorect in care a fost aplicata Hotararea de Guvern numarul 1 cu privire la salariul minim. In momentul de fata sunt aproximativ 40.000 de politisti platiti cu salariul minim de 1.450 de lei in care sunt introduse sporuri sub forma de sume compensatorii”, a declarat Cosmin Andrei, presedintele Sindicatului Europol.

Click pe aceeasi tema:  Aroganta fara limite a lui Mircea Badea la adresa lui Godina! "Militianul are tupeu nesimtit"! Omul lui Voiculescu s-a laudat cu salariul sau imens!

CITESTE ALTE STIRI INTERESANTE

spre