Acasă Utile Solutia naturala care iti face copilul mai inteligent! Este la indemana fiecarui...

Solutia naturala care iti face copilul mai inteligent! Este la indemana fiecarui parinte

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dragi parinti este o metoda simpla si foarte benefica pentru copii vostrii… este vorba despre vestuta inteligenta. Si nu, nu se poate cumpara de pe internet sau de la nu stiu ce magazin naturist, ci trebuie sa o confectionati dumneavoastra.

Pentru inceput, tot ce trebuie sa faceti este sa achizitionati o vestuta simpla de la orice magazin sau puteti folosi o vestuta pe care o aveti deja cumparata.

Poate fi orice model, nu in asta consta secretul acestei vestute, ci in faptul ca in loc de o umplutura de lana sau vatelina subtire punem in ea plante medicinale uscate si sfaramate.

Plantele sfaramate trebuie sa fie in fetele vestei si in platcuta de la spate. Puteti face si o pernuta, dar este mai dificil de utilizat la scoala.

Plantele necesare pentru umplerea partilor hasurate din desen ale vestutei sunt :

Gingko biloba, salvia, busuiocul, coada-calului, angelica, armurariul, lumanarica , anghinarea ,menta si ceaiul verde.

Aceste plante stimuleaza toate activitatea cerebrala, imbunatatind capacitatile de memorare si de concentrare. Menta trebuie o cantitate mai mica daca doriti sa lasati ca veste sa fie purtata permanent.In rest cate o canuta de plante uscate din fiecare.

Vesta nu trebuie sa fie groasa, pentru a nu fi prea calduroasa. Daca transpiratia patrunde in ea, aceasta trebuie golita, si plantele inlocuite, asa ca nu infofoliti copilul.

Este bine ca in pauze sa-l invatati sa o lase la cuier sau sa o puna in ghiozdan intr-un saculet de panza si sa o puna pe el in timpul orelor.

In paralel cu utilizarea acestei vestute trebuie ca cel putin de 2 ori pe saptamana sa faceti copilului baie in care ati pus cateva picaturi de ulei de menta si sa-l obisnuiti sa consume multe fructe: mere ,pere ,portocale ,mandarine etc.Copii alergici sau astmatici nu pot folosi aceasta vestuta

Asa cum am relatat, aceasta vestuta este extrem de eficienta pentru cresterea capacitatii de concentrare si memorare, iar daca stam putin sa ne gandim, o putetm folosi chiar si noi adultii.

Sursa: Secretele

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos