Acasă Stirile zilei Stiinta Singurele DOVEZI despre REINCARNARE care te vor pune serios pe GANDURI! VIDEO

Singurele DOVEZI despre REINCARNARE care te vor pune serios pe GANDURI! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Auzim in stanga si in dreapta fel de fel de subiecte despre reincarnare, si probabil oricine si-a pus intrebarea daca exista cu adevarat acest „fenomen”. O intamplare din anul 1930 pare a fi cea mai credibila dovada care exista despre reincarnare.

In 1930, Shanti Deva (Zeita pacii in traducere), o fetita indianca in varsta de patru ani, le-a spus parintilor ca a trait inainte intr-un loc numit Muttra, ca a avut trei copii si ca a murit la nasterea ultimului, dar si ca numele sau anterior era Ludgi. Micuta era foarte insistenta si dadea detalii incredibile, lucru care i-a pus pe ganduri pe parintii ei care au facut cateva investigatii.

In mod incredibil acestia au descoperit ca, intr-adevar, exista un sat cu acel nume si ca o femeie pe nume Ludgi murise acolo cu patru ani in urma. In momentul in care au dus-o pe Shanti acolo, copila a inceput sa vorbeasca dialectul local, ba chiar si-a recunoscut fostul sot si copiii. Apoi a povestit 24 de intamplari amanuntite despre viata sa anterioara, care i-au confirmat spusele.

Vezi VIDEO AICI!

Istorioara este una extrem de credibila datorita mediatizarii de care a avut parte in acea perioada. Shanti Deva a devenit foarte cunoscuta si viata ei a fost dezbatuta in presa din Europa si din Statele Unite. Femeia a acordat multe interviuri in care a povestit detaliat viata pe care a trait-o inainte si murit pe 27 decembrie 1987, la varsta de 61 de ani. In anul 1994 a aparut si o carte despre Shanti Deva, scrisa de un autor suedez.

Sursa: libertatea.ro